Beste bewoners,

In Ten Post zijn we druk bezig met de dorpsvernieuwing. Het afgelopen half jaar hebben we in thematafels de thema’s verkeer, wonen, voorzieningen en duurzaamheid uitgewerkt. De eerste plannen staan op papier en we kunnen aan de slag! We willen deze plannen en alle verdere ideeën graag met jullie delen. Op 29 juni vertellen leden van de thematafels in verschillende kraampjes per thema de plannen en denkrichtingen. Wat voor dorp willen we zijn of worden en wat betekenen dorpsvernieuwing en versterking voor ons? Daarnaast zijn we benieuwd wat uw ideeën over deze thema’s zijn en of u suggesties heeft voor andere onderwerpen die belangrijk zijn voor het dorp.

We zien u graag op 29 juni tussen 13.00 en 16.00 in ’t Holt!

Dorpstafel Ten Post, Gemeente Groningen, Nationaal Coördinator Groningen en Wierden en Borgen

Uitnodiging dorpsmiddag 29 juni definitief